Kjøpsvilkår:

Som en liten bedrift har STINA SMITH per nå dessverre ikke mulighet til å tilby refusjoner på kjøpte kurs, og håper at du som vår kunde vil ha forståelse for dette.

Vi setter stor pris på at dere velger å kjøpe kurs hos oss, og jobber målbevisst mot å gi deg den beste, og mest lærerike opplevelsen du kan få på våre kurs. 


Kjøp av fysiske kurs refunderes ikke.
Alle påmeldte vil motta en e-post med bekreftelse i løpet av noen dager etter påmelding, og en utfyllende e-post med all kursinformasjon og betalingsanvisning. Etter kurset er betalt, er det ikke lengre mulig å få kjøpet refundert. Man kan naturligvis selge plassen sin, og Stina kan være behjelpelig med å reklamere. 

Dersom kurset må utsettes på grunn av for få deltakere, sykdom eller andre uforutsette hendelser som gjelder kursholder, Stina, vil kunden få tilbud om tilsvarende kurs som blir satt opp innen en 6mnd periode fra original kursdato, eller gavekort tilsvarende kursavgiften som kan brukes enten til kurs på et senere tidspunkt eller andre tjenester som privattimer, mønster og stoff i metervare hos STINA SMITH. Kun dersom kurs blir avlyst, uten ny dato for kurs, vil kursavgiften blir refundert. 


Ikke nøl med å kontakte oss dersom du har noen spørsmål.

-Stina 💖