​​​​PRIS: KR 4990


Inkludert i kurset:


- 20 timer kurs
- Kurskompendie
- KursbevisHvem passer Design 2 kurset for

Du må tidligere ha deltatt på 'Mønstertilpasning & Design I ' kurset til Stina, enten på helgekurs i Norge eller ukeskurs i London. Ditt grunnmønster må være 'up to date' og passe kroppen din. Dersom det er lenge siden du tok det første kurset og/eller du opplever at mønsteret du lagde da ikke lenger passer og du ønsker hjelp til å lage et nytt grunnmønster, så anbefales det at du tar 'M&D I' kurset på ny før du fortsetter på Design 2 kurset. 


Dette skal du lære

Det gode håndverk, originalitet og kjærlighet til søm, design og kvalitet er viktige nøkkelord for Stina. På Design II kurset starter vi med en liten oppfriskning fra ‘Mønstertilpasning & Design I ’ kurset, og deretter snakke mer om hva som passer hver enkelte med tanke på ulike snitt og fasonger. 


Deretter skal vi jobbe videre med ditt grunnmønster (topp, skjørt og erme) som du lagde på M&D 1 kurset, og lære mer om innsnitts-manipulering og tilpasning av mønster for å videreutvikle dine ferdigheter. Du vil få en utfyllende bok med masse nye, spennende design eksempler og tips til tilpasning.


Vi skal også se videre på eventuelle nødvendige, små tilpasninger og endringer, før vi kan si at et mønster er perfekt til deg, samt gå gjennom hvordan du kan gradere ditt grunnmønster om til et eget grunnmønster for strikkede stoffer, slik at du kan designe spennende mønster til dine Jersey og French Terry stoffer. 


Det er ikke lagt opp til at du skal sy et spesifikt, ferdig plagg på selve kurset, men testsy flest mulige design fordi målet vårt er å lære mer om mønsterutvikling og design, slik at du har mange flere mønster å sy av når du er hjemme, samt føler deg tryggere på å designe og lage ny mønster hjemme på egenhånd etter kurset. 

Lærer

Stina Smith er født og oppvokst i Stavanger, og begynte å sy i 2008. Hun flyttet til London i 2012 for å studere Fashion Design på Regent's University London, og med sin Bachelorgrad innen søm, mønsterkonstruksjon og fashion design, gikk hun ut med en First Class Hons Degree, og vant pris for beste avgangskolleksjon i 2016. Stina har jobbet for forskjellige designere i London samt deltatt på London Fashion Week, og siden 2017 har hun reist Norge rundt flere ganger for å holde sine populære kurs i både Kjolesøm, Buksekurs og "Mønstertilpasning & Design" kurs. 

I løpet av hennes karriere har hun spesialisert seg på 'Womens wear', og Stina vet alt om hvor vanskelig det kan være å finne klær og kjøpe-mønster som passer, og som man faktisk føler seg vel i. Ingen kropper er like, og vi er alle unike. Det er absurd at vi er trent opp til å tro at det er vår kropp det er noe galt med, og ikke klærne på butikken. Stina brenner derfor for at alle kvinner skal kunne lære seg å sy klær til seg selv, og å designe egne mønster slik at alle skal kunne kle seg i flotte klær som passer.


Hva må du ha med på kurset

Når du melder deg på kurset, vil du motta en utstyrsliste, hovedsaklig vanlig syutstyr og stoff. Må ha med egen symaskin. Trenger ikke overlock maskin. 


Tilbakemeldinger fra tidligere deltakere

For påmelding, fyll inn skjemaet:

BINDENDE PÅMELDING!

Kjøpsvilkår og Personvernserklæring


KURS DATOER FOR

 

Høsten 2024 


Bergen: 

4. - 6. Oktober 2024

Lillestrøm: 

11. - 13. Oktober 2024

Drammen: 

8. - 10. November 2024

Stjørdal: 

22. - 24. November 2024Etter STOR etterspørsel og ønske om dette, har jeg nå gleden av å annonsere at jeg vil holde mitt Design 2 kurs for deg som har tidligere deltatt på Mønstertilpasning & Design 1 kurset. Dette kurset har kun tidligere gått som ukeskurs i London, men som nå tilbys som helgekurs i forskjellige byer i Norge. Dette er en gylden mulighet til å utvikle dine design ferdigheter, samt prøve ut mer avanserte teknikker og ideer. Dersom din by ikke har ledige plasser, 
kan du så sende inn påmeldingskjema 
for å stå på venteliste. 

​​


Kurset går fra fredag til søndag
Fredag: Kl 17 - 21
Lørdag: 09 - 17
Søndag: 09 - 17


 

 

Trykk på 'Submit' for å sende inn påmelding. Du vil deretter motta en bekreftelsesmail.Har du tidligere gått på Mønstertilpasning & Design 1 kurs hos meg, og ønsker å gå dypere inn på design delen, lære mer om hva som passer din kropp, og lage flere mønster til kjoler, topper og skjørt i allslags varianter?

​Da er dette kurset perfekt for deg 🤩


Design II 

Kurs