​​PRIS: KR 4990


Inkludert i kurset:


- 20 timer med kurs
- Utstyr du får med deg hjem: Kurvelinjal, Notchmaker, Målebånd
- Kurskompendie med søm og design teknikker

- Buksemønster inkl. str 34 - 60
- Kursbevis


Hvem passer Bukse kurset for:


Dette er et kurs for deg som har sydd en del plagg og som ønsker å ta steget videre fra nybegynner stadie, og for deg som har middels til viderekommen erfaring som ønsker å forbedre dine syferdigheter ytterligere. Dette kurset passer ikke for nybegynnere. 

På kurset vil du lære om forskjellige sømteknikker og mønstertilpasning for å kunne sy en bukse.  Stina syns det er viktig å føle på mestring innen søm, og gleden av å lære fine og profesjonelle teknikker slik at man kan føle seg stolt over det man lager.


Drømmebuksa trenger ikke være så langt unna, og på dette kurset jobber vi med å tilpasse mønsteret som du får av Stina, og du vil lære hvordan du i det hele tatt velger riktig størrelse til å begynne med, før klipping i stoff. Problemer man ofte møter på er at man ikke passer inn i standard mål og størrelsesguider, og man havner kanskje midt mellom flere størrelser, og kan da føle seg litt rådvill angående hvilken størrelse man skal velge. Så dette buksekurset passer for deg som ikke bare ønsker å lære mer om søm, men også kunne sy bukser som faktisk passer og ikke bare havner bakerst i klesskapet. ​Gjennomføring


Mens deltakerne jobber selvstendig, har Stina flere gjennomganger av forskjellige teknikker innen både søm, og mønstertilpasning.  Du vil bli veiledet til valg av størrelse og hvordan man tilpasser det til dine mål, samt hvordan man overfører endringene tilbake på mønstret. Videre gjennom kurset vil Stina demonstrere hvordan man syr et perfekt og profesjonelt innsnitt, jeans søm, bukse smekk, passepoilerte lommer osv., samt se på forskjellige eksempler av hvordan man designer forskjellige buksedesign.


Du kommer ikke til å trenge å kjøpe nye bukse mønster i fremtiden, fordi dette mønsteret vil bli som din base for all slags bukse design. Lærer


Stina Smith er fra Stavanger, er utdannet i London og har Bachelorgrad innen søm, mønsterkonstruksjon og fashion design. Hun gikk ut med First Class Hons Degree, og vant pris for beste avgangskolleksjon på Regent's University London i 2016. Siden 2017 har hun reist Norge rundt for å holde sine populære kurs i både kjolesøm, og "mønstertilpasning og design" kurs. 
Hva må du ha med på kurset:


Når du melder deg på kurset, vil du motta en utstyrsliste, hovedsaklig vanlig syutstyr, stoff og glidelås til buksen ol. 


Man må ha med egen symaskin og overlock maskin. (Det er ikke et must at du har overlock maskin).

Det er viktig at du kan tre din symaskin, og din overlock dersom du har med den.

Det blir ikke opplæring i å tre symaskiner. 
BUKSEKURS

Tilbakemeldinger fra tidligere deltakere

Trykk på 'Submit' for å sende inn påmelding. Du vil deretter motta en bekreftelsesmail.
Ønsker du å lære hvordan du skreddersyr en bukse? Har du også lyst til å lære å designe bukser i forskjellige varianter? 


Da er dette er kurset perfekt for deg! 🤩


NIVÅ: middels til viderekommen erfaring


For påmelding, fyll inn skjemaet:

BINDENDE PÅMELDING!

Kjøpsvilkår og PersonvernserklæringKURS DATOER FOR

Våren 2024


Vårens kurs planlegges nå, og en oppdatering kommer snart. ​Dersom din by ikke har ledige plasser, 
kan du så sende inn påmeldingskjema 
for å stå på venteliste. 

​​


Kurset går fra fredag til søndag

Fredag: Kl 17 - 21.30

Lørdag: 09 - 17

Søndag: 09 - 16.30