​​PRIS: KR 4990


Inkludert i kurset:


- 20 timer med kurs
- Kurskompendie med søm og design teknikker

- Kursbevis


Hvem passer Bukse kurset for:


Dette er et kurs for deg som har sydd en del plagg og som ønsker å ta steget videre fra nybegynner stadie, og for deg som har middels til viderekommen erfaring som ønsker å forbedre dine syferdigheter ytterligere. Dette kurset passer ikke for nybegynnere. 

På kurset får du en grundig innføring i hvordan man konstruerer et buksemønster basert på egne mål. Mønsteret tilpasses for å sikre en perfekt passform, og til slutt sys en ferdig bukse.

Stina synes det er viktig å føle på mestring innen søm, og gleden av å lære fine og profesjonelle teknikker slik at man kan føle seg stolt over det man lager. Kurset dekker også praktiske sømteknikker, inkludert hvordan man lager ulike typer bukselommer, buksesmekk og linning. Dette gir en helhetlig forståelse av buksekonstruksjon fra start til slutt, slik at du kan føle deg trygg på å lage dine egne klær.


Meld deg på nå og ta det første skrittet mot å mestre kunsten å sy dine egne bukser. Kurset er både lærerikt og inspirerende, og du vil gå hjem med et par bukser du kan være stolt av!

​Forhåndsarbeid til kurshelgen:

For at du skal få mest mulig glede av kurset, har jeg lagt opp til noen lærerike forberedelser om bukse konstruksjon som du kan gjøre hjemme før vi møtes. Når du melder deg på, vil du få en e-post med all informasjonen du trenger for å komme i gang. Dette forarbeidet er laget for at vi skal få enda mer ut av kurstiden sammen. Jeg gleder meg til å se hva du får til!
På selve kurset:


Mens deltakerne jobber selvstendig, vil Stina holde flere gjennomganger av ulike teknikker innen både søm og mønstertilpasning. Du vil få veiledning i hvordan du tilpasser bukser og overfører endringene tilbake på mønsteret. Gjennom kurset vil Stina demonstrere hvordan man syr et perfekt og profesjonelt innsnitt, 'Flat Felled' (jeans) søm, buksesmekk, bukselommer, passepoilerte lommer, og mer. Stina vil også vise ulike eksempler på hvordan man designer forskjellige buksedesign.

Du vil ikke lenger trenge å kjøpe nye buksemønstre i fremtiden, fordi dette mønsteret vil bli din base for alle slags buksedesign.Lærer


Stina Smith er fra Stavanger, er utdannet i London og har Bachelorgrad innen søm, mønsterkonstruksjon og fashion design. Hun gikk ut med First Class Hons Degree, og vant pris for beste avgangskolleksjon på Regent's University London i 2016. Siden 2017 har hun reist Norge rundt for å holde sine populære kurs i både kjolesøm, og "mønstertilpasning og design" kurs. 
Hva må du ha med på kurset:


Når du melder deg på kurset, vil du motta en utstyrsliste, hovedsaklig vanlig syutstyr, stoff og glidelås til buksen ol. 


Man må ha med egen symaskin og overlock maskin. (Det er ikke et must at du har overlock maskin).


Det er viktig at du kan tre din symaskin, og din overlock dersom du har med den.

Det blir ikke opplæring i å tre symaskiner. 


BUKSEKURS

Tilbakemeldinger fra tidligere deltakere

Trykk på 'Submit' for å sende inn påmelding. Du vil deretter motta en bekreftelsesmail.KURS DATOER FOR

Høsten 2024

 


Lillestrøm:

1. - 3. November 2024
 

Stjørdal (Fullt)

15. - 17. November 2024
 

Bergen (Få plasser igjen)

29. Nov - 1. Desember 2024
 

Stavanger: 

20. - 22. Desember 2024

 

​Dersom din by ikke har ledige plasser, 
kan du så sende inn påmeldingskjema 
for å stå på venteliste. 

​​

 

Kurset går fra fredag til søndag

Fredag: Kl 17 - 21

Lørdag: 09 - 17

Søndag: 09 - 17

 

 

 

Ønsker du å lære hvordan du skreddersyr en bukse? Har du også lyst til å lære å designe bukser i forskjellige varianter? 


Da er dette er kurset perfekt for deg! 🤩


NIVÅ: middels til viderekommen erfaring


For påmelding, fyll inn skjemaet:

BINDENDE PÅMELDING!

Kjøpsvilkår og Personvernserklæring