Nyhet!

KURS DATOER FOR VÅREN
2021


Foreløping vil dette kurset kun tilbys som kveldskurs i Stavanger :


Kurset vil gå over 5 kurskvelder à 4 timer per kveld:​


Kursgruppe 2 (FULLT)
Fra 6. April - 4. Mai 
Fordelt på følgende kvelder i uke 14, 16 og 18:


Tirsdag 6. April - kl 18 - 22
Onsdag 7. April  - kl 18 - 22
Tirsdag 20. April  - kl 18 - 22
Onsdag 21. April  - kl 18 - 22
Tirsdag 4. Mai  - kl 18 - 22
Trykk på 'Submit' for å sende inn påmelding. Du vil i løpet av noen dager motta en bekreftelsesmail.sykurs

Ønsker du å kunne lettere designe, sy og tilpasse klær til deg selv, men du trenger en sømbyste eller den du har kjøpt blir aldri 100% deg og dine former? Ønsker du å lære om drapering, og hvordan du kan skape et mønster og design direkte på sømbysten? Da er dette er kurset perfekt for deg! 🤩
Hvem passer dette kurset for:


For deg som har sydd en del, og anser deg som forbi nybegynner stadie.  Kanskje har du tidligere deltatt på Stina Smith's 'Kjolesykurs' og/eller 'Mønstertilpasning & Design' kurs (det ikke er nødvendig å ha deltatt på disse), og ønsker å lære mer og utdype din kunnskap innen søm og design. 


Når man syr ett plagg, så kan det å ikke få tilpasset plagget skikkelig være et stort problem, og er med på å skape enorm frustrasjon hos deg. Å ha en sømbyste kan være Alpha Omega for å kunne se plagget skikkelig på en kropp, spesielt når man syr og designer til seg selv. Det er særdeles utfordrende å prøve plagget på seg selv, og ikke minst prøve å sette nåler og gjøre nødvendige tilpasninger. En generisk sømbyste fra butikk er et greit alternativ, men da dukker som regel et nytt problem opp. Nemlig, at man får aldri stilt inn denne sømbysten til å være 100% lik deg! Kanskje du har en lang eller kort overkropp, stor eller liten byste og rumpe ifht de generiske sømbystene, bredere eller smalere skuldre, skjevheter, former og valker osv, som rett og slett gjør det umulig å få sømbysten helt lik deg. Dette vet jeg er ofte en grunn til at mange ikke vil sy til seg selv, fordi det blir for vanskelig å få plagget til å sitte riktig, pent og perfekt. Spesielt om man ønsker å sy i faste/vevde stoffer.  


Nettopp derfor har Stina Smith nå kommet med ett nytt kurs så du får muligheten til å lage en sømbyste som er 100% lik din kropp og dine former. Å ha en slik sømbyste vil gjøre tilpasninger, samt å få til perfekte plagg til seg selv om til en lek, og gjøre det mye mer gøy å sy til seg selv!


Når sømbysten er ferdigstilt, vil du få en introduksjon til drapering. Det vil si at du skal lære å bruke et stykke stoff og om hvordan du kan designe plagg uten å være avhengig av ferdige papir mønster som du kjøper eller konstruerer selv. Dette er en utrolig gøyal del av design og sy prosessen, som ofte resulterer i unike plagg, og plagg du kanskje ikke hadde sett for deg en gang. Drapering kan også kombineres med vanlig mønsterkonstruksjon. Å drapere gir deg muligheten til å se hva du lager mens du lager det, og du får anledning til å bruke din kreativitet til å skape noe unikt. 
Lærer


Stina Smith er fra Stavanger, er utdannet Fashion Designer i London og har Bachelorgrad innen søm, mønsterkonstruksjon og fashion design. Hun gikk ut med First Class Hons Degree, og vant pris for beste avgangskolleksjon på Regent's University London i 2016. Siden 2017 har hun reist Norge rundt for å holde sine populære kurs i både kjolesøm, og "mønstertilpasning og design" kurs. ​Hva må du ha med på kurset:

Når du melder deg på kurset, vil du motta en utstyrsliste, hovedsaklig vanlig syutstyr. Materialer til å lage sømbysten er inkludert i kurset. 
Må ha med egen symaskin. 


Antall deltakere: 6 stk 
Hos STINA SMITH er det viktig at alle får god og grundig oppfølging, derfor har vi begrenset antall plasser på våre sykurs, samt muligheten til trygge omgivelser i forbindelse med Covid-19

PRIS: KR 6500

Inkludert i kurset:

- 20 timer med fysisk kurs

- All materiale for å lage din personlige sømbyste, som stoff, fyll, stativ osv

- Stoff til å drapere med
- 3 meter valgfritt stoff fra Stina Smith's Stoff kolleksjon i enten Jersey eller Bomullssateng  
   
 (Trykk her for liste av print å velge mellom)
- Kursbevis
Dette skal du lære på kurset

- Vi skal lage en sømbyste som vil være en 100% kopi av din kropp og dine former

- Lære om drapering og hvordan du kan bruke stoff til å skape egne unike mønster og design direkte på sømbysten

For påmelding, fyll inn skjemaet:

BINDENDE PÅMELDING!

Kjøpsvilkår og personvernerklæring


Kurs:

Lag din egen sømbyste &

Intro til Drapering

Copyright © Stina Smith


Tilbakemeldinger fra tidligere deltakere

​​Vi følger til enhver tid alle smittevernhensyn, og tilbyr trygge omgivelser for våre deltakere.