Salgsvilkår:

Copyright © Stina Smith


Velkommen til Stina Smith Fabrics

 


Hvordan man forhåndsbestiller:


Det vil kun være mulig å bestille Stina Smith Fabrics ved angitte perioder for forhåndsbestilling som vil bli annonnsert på websiden og Facebook gruppen: Made by Stina Smith ~ Custom Fabrics. 

 
Perioden for forhåndsbestilling vil være mulig i en begrenset periode på 10 dager som oppgis på Facebook gruppen: Made by Stina Smith ~ Custom Fabrics, samt på ordre skjema.


Du vil motta en invoice på din mailadresse i løpet av 3 - 5 virkedager etter at du har bestilt, og før du betaler må du sjekke at din ordre er riktig. Invoicen må betales innen 3 dager etter at den er mottatt. Når ordren er betalt, vil den bli sendt til produksjon og da er det ikke lenger mulig å gjøre endringer. Forhåndsbestillinger estimeres til å bli levert til deg mellom 8 – 12 uker etter du har levert og betalt for din ordre. Dette er som nevnt et estimat, og levering til deg kommer an på hvor lang tid det tar med fabrikkproduksjon og levering til Stina Smith, og kan potensielt ta lenger tid enn oppgitt estimert leveringstid.

 

Levering:

Når ordren er klar for å bli sendt til deg, vil den bli sendt fra Stavanger med PostNord, og du vil motta en mail med informasjon om at ordren er på vei til deg, sammen med et sporingsnummer.

 

 

Endring og kanselleringer:

Du kan kansellere eller endre din ordre når som helst mens perioden for forhåndsbestilling er åpen. 


Ingen angrerett


Når ordren er betalt blir den sendt til produksjon hos fabrikk. Fordi våre produkter er laget etter kundens (forbrukerens) spesifikasjoner og dermed regnes som spesialbestilling, har kunden ikke angrerett med hensyn til avtalen. Alle bestillinger betraktes som bindende for kjøper.

 
Retur:

Retur er ikke akseptert med mindre det er en alvorlig defekt med produktet. Vi streber etter perfeksjon og den ypperste kvalitet! Vær imidlertid oppmerksom på at printing på stoff vil aldri være 100% perfekt! Vennligst ikke bestill og forvent at det vil være feilfritt uten noen små skjønnhetsfeil. Vi gjør vårt beste for å sjekke alle produkter før det blir sendt ut til kunden, men hvis du har fått for lite stoff eller det er et problem med produktet, så ta kontakt i løpet av 72 timer etter at du har mottatt ordren så vi kan gjøre vårt beste for å rette opp feilen og sørge for at du som kunde er fornøyd. 

 

Vennligst inspiser ditt stoff og mål lengde ved levering. Når du vasker eller klipper stoffet, vil det ikke kvalifiseres for tilbakebetaling, rabatt eller bytte. Alle spørsmål om feil må gis beskjed om innen 72 timer etter varen er levert. 

 


- Alle stoff er printet digitalt, med mindre annet er oppgitt. Du MÅ følge vaskeanvisningene som følger med din ordre. Selger er ikke ansvarlig for hvordan kjøper vasker stoffene. 
Ingen produkt kan returneres/refunderes dersom det er små skjønnhetsfeil som kan dekkes av en femkroning (2.5 cm diameter).


- Alle design er solgt slik som du ser på bildene av hvert print (dog uten vannmerking). Etter perioden for forhåndsbestilling er stengt, og ordre er sendt til produksjon, så kan ikke et design endres. Hvert print/design har bilder som du som kunde kan se på forhånd, slik at du vet hva du kjøper. Farger kan avvike fra din dataskjerm/mobilskjerm. Hvis et ord er stavet feil, eller hvis du oppdager noe som virker feil med et print - så gi beskjed om det. Eneste måten vi kan endre noe, er hvis det oppdages før det sendes til printing. Det betyr at hvis en feil oppdages etter produksjon, så er det ikke mulighet for refundering/retur. 

- Stoffene har en ferdig vidde på 150 cm / 60 inches, men stoffene kan ha små feil/ujevnheter langs jare-kanten, noe som resulterer i at garantert vidde er 140 - 145 cm. Dette er vanlig, og gir ikke grunnlag for retur, refundering eller rabatt. 


- Små hvite flekker kan forekomme der hvor det kanskje har vært litt støv/lo på stoffet under selve printe prosessen. Små skjønnhetsfeil som dette vil ikke være grunnlag for refundering eller rabatt. 

 

Når du bestiller så aksepterer du salgsvilkårene.