Hvem passer kjole sykurset for:


Dette er kurset er for både nybegynnere og viderekomne.


Det er en fordel om du er kjent med symaskinen din og har sydd litt fra før, men enten om man er nybegynner eller allerede kan sy litt, vil du lære sømteknikker og mønstertilpasning for å kunne sy et helt plagg.  Stina syns det e viktig å føle på mestring innen søm, og gleden av å lære fine og profesjonelle teknikker slik at man kan føle seg stolt over det man lager. Drømmekjolen trenger ikke være så langt unna, og på dette kurset jobber vi med å tilpasse mønsteret som du får av Stina, og du vil lære hvordan du i det hele tatt velger riktig størrelse til å begynne med, før klipping i stoff. Problemer man ofte møter på er at man ikke passer inn i standard mål og størrelsesguider, kanskje havner man midt mellom to og tre størrelser på bryst, midje og hofter, og man kan da føle seg litt rådvill angående hvilken størrelse man skal velge. Så dette kjolekurset passer for deg som ikke bare ønsker å lære mer om søm, men også kunne sy klær som faktisk passer og ikke bare havner bakerst i klesskapet. 
Gjennomgang


Mens deltakerne jobber selvstendig, har Stina flere gjennomganger av forskjellige teknikker innen både søm, og mønstertilpasning.  Du vil bli veiledet til valg av størrelse og hvordan man tilpasser det til dine mål, og gjennom kurset vil Stina demonstrere hvordan sy det perfekte innsnitt, fransk søm, jeans søm, sy i fór eller belegg, usynlig glidelås, opplegg av skjørtekant og mye mer. 
Lærer


Stina Smith er fra Stavanger, er utdannet i London og har Bachelorgrad innen søm, mønsterkonstruksjon og fashion design. Hun gikk ut med First Class Hons Degree, og vant pris for beste avgangskolleksjon på Regent's University London i 2016. Siden 2017 har hun reist Norge rundt for å holde sine populære kurs i både kjolesøm, og "mønstertilpasning og design" kurs. Inkludert i kurset


20 timer kurs
Kursmateriale
Valg av kjolemønster: Sommerflørt, J'Adore eller Frenchy

Kursbevis

Tilbakemeldinger fra tidligere deltakere

For påmelding, fyll inn skjemaet:

(Husk å skrive hvilken by i 'subject' feltet)

BINDENDE PÅMELDING!

sykurs

NYE KURS DATOER FOR VÅREN
2021

KOMMER SNART


Kurset går fra fredag til søndag (20 timer)

Fredag: Kl 17 - 21
Lørdag: 10 - 18
Søndag: 10 - 18Dette lærer du på sykurset

- Lære å ta riktige kroppsmål
- Lære å lese mønster 
- Hvordan velge riktig størrelse og hva man kan gjøre hvis man må endre på et mønster
- Hvordan tegne av mønster på tegnepapir
- Legge mønsterdelene riktig på stoffet og klipping
- Lære forskjellige sy teknikker 
- Hvilke sømmer som brukes til faste eller stretchy stoffer. 
- Hvordan få et profesjonelt resultat og fine sømmer, selv uten overlock maskin. 
- Tilpasning av plagg underveis i prosessen på sykurset. 
- Hvordan sette i og sy en glidelås, både vanlig og usynlig glidelås.
- Inkludert i kurset vil du få et kjolemønster av meg. Du kan velge mellom Sommerflørt eller J'Adore (som lanseres snart)